earpiece  

EARPIECE

Suicom-Icom-Motorola
  shop now
shipping  

PENGIRIMAN

Gratis Jakarta
 

ORDER : 021-732 0625

0856-9566-6909 | 0818-433-872| BB: 555B5795
HomeCallum SusanGra
Callum  SusanGra

Callum SusanGra

psg tröjorCristiano Ronaldo straff hjälper Real Madrid till seger mot Levante
Det var 13 minuter kvar när Aduriz drogs tillbaka. På hans ålder kanske du trodde att han blev vilad men han var inte: han hade just rackat sin 3,565: e minut av en säsong som började tillbaka innan någon annan, vilket betyder att han har spelat mer än någon av Athletics utvändiga spelare bortsett från Óscar de Marcos. Manchester City Tröjor Nej, det handlade inte om skydd. det handlade om beröm. När han gick fram mot kanten, steg San Mamés och applåderade honom och sjöng hans namn. När han lämnade arenan en timme eller senare senare höll han matchbollen, undertecknad av hans lagkamrater. Frågade om det svarade han: 'Jag borde skriva en boll för dem alla, verkligen.'
Manchester United Tröjor
Athletic hade slagit Deportivo de La Coruña 4-1 och Aduriz hade gjort ett hat-trick och blev bara den sjätte La Liga-spelare för att göra det bortom sin 35-årsdag. Det var hans tredje hat-trick av säsongen, kantade Athletic till inom en punkt med en europeisk position, och det tog upp sitt 30: e mål i alla tävlingar: 17 i ligan, sju i Europa League, två i Copa del Rey och fyra i den spanska Super Cup. Med 30 mål är Luis Suárez den enda spelare i Spanien som har mer; inte ens Leo Messi eller Cristiano Ronaldo har överträffat honom. Och för de 17 i ligan har bara en spelare i hans ålder någonsin nått den totala under en hel säsong, och det var Ferenc Puskas.
Puskas erkände att när han kom till Madrid var han 'fet'. Som hans kamrat Amancio Amaro säger: 'Den bugger spelade gravid.' Han spelade också på bara fem meter, men Amancio påminner om att de lät honom 'för att de fem meter var gyllene'. Fysiskt var han på väg ner men fotboll var annorlunda då och förutom talangen lämnade han aldrig och gjorde inte heller målen. Aduriz är inte densamma. Men det är inte heller hans typiska fall att en spelare håller fast vid sin talang genom att se sig bättre än någonsin tidigare, även om han gör det. Hans fall är annorlunda, nyfiken. Benjamin Button. Det är inte så att Aduriz fortfarande gör det; det är att han nu gör det. Website URL:

Cara Transaksi

Cara Belanja

 

Cara Pembayaran

Connect to Us